Lunchbuffé v. 22

Måndagens buffé
Sydfransk fiskgryta med örtaioli, blomkålspaneng och fårfärsragu med råris, kokta KRAV-ägg, gröna fat, egen kimchi, såser, röror och eget surdegsbröd

Tisdagens buffé
Taremarinerade urbenade kycklingben med rostad sötpotatiscrème, mörbakat sidfläsk, linsbiffar med kallvispad bearnaise, omelette, gröna fat, egen kimchi, såser, röror och eget nybakat surdegsbröd

Onsdagens buffé
kommer senare

Torsdagens buffé
kommer senare

Fredagens buffé
kommer senare




Lunchbuffé v. 21

Måndagens buffé
Asiatiska kycklingfärsbiffar med miso och chili, koriandermajo, gotländsk sparris, pak choy-sallad, rostad ostronskivling, gröna fat med det bästa säsongen erbjuder, kimchi, såser och röror

Tisdagsdagens buffé
Lammfärsragu (Uppsala Naturbete) med tomat, rosmarin och zucchini, blomkålsfalafel, sötpotatiscrème, gröna fat, egen kimchi, såser, röror och eget nybakat surdegsbröd

Onsdagens buffé
Laxkebab med mynta, lök och tomat, rostad portabello med het pesto rosso, äggröra, gröna fat, egen kimchi, såser, röror och eget nybakat surdegsbröd

Torsdagens buffé
Helgrillad Bosarpkyckling/urbenat kycklinglår, zucchinigratäng med mozzarella, ägg, gröna fat, egen kimchi, såser, röror och eget nybakat surdegsbröd

Fredagens buffé
Mörbakad fläsksida med salvia, oliver och fänkål, rödbetsburgare med fetaostcreme, gröna fat, egen kimchi, såser, röror och eget nybakat surdegsbröd




Lunchmeny v. 20

Måndag
Laxkebab med persiljeyoghurt
Morotsbiffar med syrlig rödbetscréme
KRAV-äggröra med parmesan

Tisdag
Kyckling med jalapenomajonnäs & rostad spetskål
Grön currygryta med sötpotatis & fånkål. Serveras med råris
Omelett på KRAV-ägg och prästost

Onsdag, Vårbuffé 
Chili- och dillbakad laxfilé, gravlax, gotländsk sparris, ägg, marinerad kyckling, gröna fat med det bästa säsongen erbjuder, kimchi, såser och röror

Torsdag, Vårbuffé 
Lime- och chilimarinerad torsk, svarta bönburgare, salsa verde, avokado, ägg, gröna fat med det bästa säsongen erbjuder, kimchi, såser och röror

Fredag, Vårbuffé
Nattstekt karré, ramslöksbearnaise, vikentomater med mozzarella, ägg, gröna fat med det bästa säsongen erbjuder, kimchi, såser och röror




Lunchmeny vecka 19

Måndag
Citron- och timjanbakad kycklingfilé med pesto rosso
Vit sparris bakad i olivolja med sidfläsk
Krämig äggröra på krav-ägg med chili och koriander

Tisdag
Lättrimmad torsk med brynt smör, dill, kräftstjärtar och hackat ägg
Broccoliplättar med sötpotatiscreme
Omelett på krav-ägg

Onsdag
Lammfärskebab (Uppsala Naturbete) med baba ghanoush, tahinidressing, lök och tomat
Rostad zucchini med svart bönhummus
Kimchibakade krav-ägg

Torsdag
Stängt

Fredag
Stängt