PriMaten deli | ekologiskt grottkök och kaffe – restaurang och butik i Uppsala

PriMaten – lunchrestaurang

PriMatens lunchrestaurang hittar du i Science Park-området i Uppsala där vi håller till i det fint renoverade gamla stallet. Vi lagar allt från grunden med ekologiska, lokalproducerade och säsongsbetonade råvaror så långt det går. Vår mat innehåller inga konstgjorda tillsatser, smakförstärkare, socker eller spannmål. Läs mer om vår filosofi här»

Lunchbuffé – så här funkar det

Det här får du
Vi serverar en säsongsbetonad lunchbuffé med tyngdpunkt på grönsaksrätter. Vi styrs inte av satta menyer utan utgår från och anpassar buffén till de råvaror som våra lokala producenter och leverantörer har att erbjuda för dagen. På så vis får du högsta kvalitet till en rimlig kostnad och mat som tänks ut och lagas à la minute inför och under varje lunch. Det innebär att buffén varierar från säsong till säsong, från dag till dag och till och med under pågående lunch. Om någon bufférätt och dess råvaror skulle ta slut, använder vi andra råvaror och lagar en ny rätt.

Buffén innehåller alltid en vegetarisk varmrätt och en varmrätt med antingen kött, fisk eller fågel, och oftast en rätt med KRAV-ägg som huvudnummer:), veckomenyn för Dagens hittar du här»
I lunchen ingår kylt filtrerat vatten – bubbligt eller stilla – och kaffe (Johan & Nyström) eller te.

Betala bara för det du vill ha
Priset beror på hur mycket du äter, du betalar efter vikt: 27:-/hg (24:-/hg för take away). Vi tycker att den här prissättningen blir mer rättvis för dig som gäst. Du betalar bara för det du vill ha. Dessutom minimerar vi matsvinnet. Både kökssvinn vid tillagningen och det du lämnar på tallriken har minskat mycket.

Lojalitetskort till stammisar
Vi uppskattar våra lojala kunder, och har genom åren varit bortskämda med många fantastiska stammisar. Nu kan du genom att använda PriMatens lojalitetskort få rabatt på allt du handlar hos oss. Ladda med 1000:- (minst) och få 10% rabatt på allt du handlar. Du hämtar ditt kort i kassan på Stallet.

Spara

Spara