PriMaten deli | ekologiskt grottkök och kaffe – restaurang och butik i Uppsala

Nyheter

Kickstart 2018

en “notox” fylld av bra mat & rörelse


Låt dig inspireras till goda vanor där du får känna effekten av att äta bra mat och att starta dagen med bra rörelse flera dagar i rad. Vi erbjuder dig tre dagar som på morgonen innehåller ett pass med fokus på mjuka rörelser som är avlastande för kroppen och hjälper dig till bättre hållning balans, rörlighet och stabilitet. Efter passet får du hela dagens måltider med dig (frukost, lunch, middag och mellanmål) och kan se fram emot att njuta av god mat som är lagad från grunden på schyssta råvaror!

När?

Onsdag – fredag 10-12/1 2018
Kl. 7-8 (erfarna) eller 8-9 (nybörjare)

Vad ingår?

Tre dagar med mat och träning (se detaljerat innehåll nedan)

Var?

Rosendal och Science Park, Uppsala.

Vad kostar det?

1.750 kr

Anmälan och frågor

till kontakt@hallbarhalsa.org eller 073-399 37 22.
Ange följande i din anmälan:
– Faktureringsadress och mobilnummer.
– Ditt val avseende mat: animaliskt/vegetariskt/veganskt samt eventuell matallergi

Betalning

Avgiften faktureras i förskott. Platserna är begränsade och anmälan därför bindande. Du kan dock överlåta din plats till någon annan utan extra kostnad om du får förhinder.

Maten

Matpaketet kommer från oss på PriMaten. Vi kompromissar inte med råvaror. Vi jobbar med lokala primärproducenter som vi känner och litar på, och vi förädlar råvarorna från grunden i vårt kök i Science Park.

Största delen av innehållet i ditt matpaket är grönsaker av bästa kvalité. Du kan välja mellan följande kategorier:

· Animaliskt (inslag av kött från ko/gris/fågel/fisk)
· Vegetariskt (kan innehålla ägg, honung)
· Veganskt

Varje dag får du ett matpaket som innehåller:

1 frukost
1 lunch
1 middag
2 mellanmål
2 tepåsar Pukka
1 flaska kombucha
1 rawfood bakverk (gäller fredagen)

Träningen

Hållbar hälsa och I´m a runner står för träningen. Fokus ligger på Spiral stabilisering (SpS) vilket är en mjuk träningsform som ger bättre hållning, balans, rörlighet och stabilitet. Övningarna avlastar och återhämtar kroppen från den fysiska utmaning/belastning som vardagen innebär.

Du väljer nivå utifrån din erfarenhet:

Nybörjare

Du som är nybörjare på Spiral stabilisering får en kort teorigenomgång och därefter får du lära dig grundläggande övningar i Spiral stabilisering. Vi ägnar också tid åt andningsövningar som vi anser är centrala för att minska stress/spänningar i kropp och sinne. Digitalt material som beskriver grunderna ingår.
Tiden för detta pass är kl.08.00 – 08.55

Erfaren

Du som har erfarenhet av Spiral stabilisering och redan har koll på grunderna är välkommen i denna grupp. Ingen teorigenomgång – vi kör på med övningar som du redan är van vid och ägnar även i denna grupp en liten stund åt andningsövningar som vi anser är centrala för att minska stress/spänningar i kropp och sinne.
Tiden för detta pass är kl.07.00 – 07.55

image_print