Lunchmeny v. 7

Måndag
Ugnstekt kyckling med rostade druvor, blomkål och mandel
Frittata med gulbetor och sötpotatis
Pulled pork
Dagens joker: kallskuren helstekt ryggbiff från Grellsbo Gård

Tisdag
Sydfransk fiskgryta med lax, torsk och räkor. Serveras med aioli och surdegsbröd
Wokad pak choy med ”ssamjong” (koreansk sås på våra egna fermenterade svarta bönor)
Pulled pork
Dagens joker: kimchibakade ägg

Onsdag
Wallenbergare på gräsbeteskött (Grellsbo Gård) med rotselleripuré, lingon och brynt smör
Svampfyllda kroppkakor
Pulled pork
Dagens joker

Torsdag
RAMENBUFFÉ, två sorters nudlar, het misobuljong, kyckling, bakad portobellosvamp, japansk omelett, kimchi, groddar, chili, koriander mm.

Fredag
Färsk kolja bakad med soltorkad tomat, fetaost, citron och färsk oregano
Rostad aubergine med hummus
Pulled pork
Dagens joker