Lunchmeny v. 20

Måndag
Laxkebab med persiljeyoghurt
Morotsbiffar med syrlig rödbetscréme
KRAV-äggröra med parmesan

Tisdag
Kyckling med jalapenomajonnäs & rostad spetskål
Grön currygryta med sötpotatis & fånkål. Serveras med råris
Omelett på KRAV-ägg och prästost

Onsdag, Vårbuffé 
Chili- och dillbakad laxfilé, gravlax, gotländsk sparris, ägg, marinerad kyckling, gröna fat med det bästa säsongen erbjuder, kimchi, såser och röror

Torsdag, Vårbuffé 
Lime- och chilimarinerad torsk, svarta bönburgare, salsa verde, avokado, ägg, gröna fat med det bästa säsongen erbjuder, kimchi, såser och röror

Fredag, Vårbuffé
Nattstekt karré, ramslöksbearnaise, vikentomater med mozzarella, ägg, gröna fat med det bästa säsongen erbjuder, kimchi, såser och röror