PriMaten deli | ekologiskt grottkök och kaffe – restaurang och butik i Uppsala

Lunchbuffé v. 22

Måndagens buffé
Stekt kycklinglårfilé med honung/ingefära, serveras med örtaioli
Blomkålspaneng med råris
Crèmebakade KRAV-ägg

Gröna fat, sallader, egen kimchi, såser, röror och eget surdegsbröd

Tisdagens buffé
Sydfransk fiskgryta med torsk, räkor, sej, fänkål, tomat, dill och vitt vin. Med aioli
Parmesanbakad rotselleri med pesto
Äggröra med soltorkad tomat

Gröna fat, sallader, egen kimchi, såser, röror och eget surdegsbröd

Onsdagens buffé
”Pljeskavica”, nötfärsbiffar på kött från Uppsala Naturbete, med lök, paprikasalsa och gräddfil
Rostad aubergine med miso och krassesallad
Omelett med oliver och spenat

Gröna fat, sallader, egen kimchi, såser, röror och eget surdegsbröd

Torsdagens buffé
Pulled pork med cole slaw
Halloumipizza med rödbetor

Gröna fat, sallader, egen kimchi, såser, röror och eget surdegsbröd

Fredagens buffé
Asiatiska kycklingfärsbiffar med miso, shoyu och rostad pak choy
Linsplättar med spenat

Gröna fat, sallader, egen kimchi, såser, röror och eget surdegsbröd

image_print

Kommentera