Lunch v. 17

Måndag
Lammfärsragu ”Bolognese” (Uppsala Naturbete) med ruccola och hyvlad parmesan, zucchinpiasta
Helbakad blomkål med brynt smör och honungsrörda lingon
Krämig äggröra på krav-ägg

Tisdag
Kyckling med ceasardressing och romansallad
Spenat- och kikärtsbiffar med färsk tomatsalsa
Omelett med oliver och fetaost

Onsdag
Chilibakad färsk torskfilé med citron, körsbärstomat och hackad färsk basilika
Smörbakad rotselleri med ärt- och persiljehummus
Kimchibakade ägg

Torsdag
Boeuf Bourguignon med högrev från Grellsbo Gård, sidfläsk, rödvin och champinjoner
Nudelwok med pak choy och ostronskivling
Asiatisk omelett med shoyu och vårlök

Fredag
Pulled pork på karré med guacamole, salsa och cole slaw
Honungsbakade rödbetor med röd linsröra
Äggröra på krav-ägg och parmesanost